Trouwringen Zaandam

Trouwringen Zaandam

Trouwringen met klasse? Dan zijn jullie van harte welkom bij WomenWants in Zaandam. In de trouwringen studio voel je je direct thuis. Samen met onze goudsmid zoek je onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers naar de juiste trouwring.

Onze collectie trouwringen in Zaandam bestaat uit prachtige en exclusieve designs van hoogwaardige materialen zoals diverse goudlegeringen, platina en paladium. Daarbij is er voor bijna iedere ring ook en grote keuze uit briljanten.  Onze collectie trouwringen in Zaandam maakt absoluut indruk op jullie.

Trouwringen zelf samenstellen met de configurator

Naast een grote collectie trouwringen is het ook mogelijk om bij WomenWants jullie eigen trouwring te ontwerpen met behulp van een trouwringen configurator.  Niet alleen is deze zeer handig in gebruik dankzij onze getrainde specialisten is er keuze uit miljoenen variaties. Waarbij de keuze van de edelmetalen en de zetting van de diamant groot is.

WomenWants is al meer dan 10 jaar actief als goudsmid en is al jaren leidinggevend bij de online verkoop van trouwringen. Dankzij ons gepatenteerde meet systeem is het bijna onmogelijk om ringen te kiezen in een verkeerde maat.

Onze trouwringen worden door zorgvuldig gekozen leverancier gemaakt in Duitsland en Oostenrijk en vervaardigen allen in een eigen atelier onder goede arbeidsomstandigheden en met behulp van de modernste techniek waarbij de kwaliteit van de ringen  en het draagcomfort voorop staan.  Alleen deze leveranciers kunnen ons garanderen dat zij eerlijk gewonnen edelmetalen verwerken en dat de briljanten (diamanten) voldoen aan de eisen die worden gesteld volgens het Kimberley proces. Alle gebruikte materialen zijn afkomstig uit conflict vrije mijnen en landen.

In de vestiging Zaandam van WomenWants vinden jullie een grote keuze van meer dan 4.000 modellen in klassieke, moderne en eigentijdse designs. In tegenstelling tot andere juweliers is onze collectie wezenlijk anders, wij durven het aan om moderne collecties te tonen en hebben naast de standaard trouwringen een zeer uitgebreide collectie met trouwringen die anders is dan anders.  Voor een impressie kunnen ju llie terecht op onze webshop maar natuurlijk is langskomen veel leuker. Maak vrijblijvend een afspraak via het contact formulier of  bel met 075.-2600004.