WomenWants niet op de Zaanse Bruidsbeurs

WomenWants niet op de Zaanse Bruidsbeurs

Komend weekend vindt de Zaanse Bruidsbeurs weer plaats, deze beurs wordt jaarlijks gehouden in het Wapen van Assendelft. Je kunt hier samen met je partner alvast ideeën opdoen voor je bruiloft.

Waarom is WomenWants niet op de beurs?

mooie voordelige trouwringen signs of loveDe Zaanse bruidsbeurs zou logischer wijs een ideale plek zijn voor WomenWants om zich te promoten. Wij vinden dat we dat dus beter kunnen in onze eigen winkel, daar vindt je namelijk meer dan 270 vierkante meter aan trouw- en bruiloft inspiratie. We kunnen je de collectie betaalbare trouwjurken laten zien en de nieuwste trends op het gebied van trouwringen.

Tijdens de Zaanse Bruidsbeurs is WomenWants op zondag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Loop gerust even binnen en bekijk de leukste collectie betaalbare bruidsmode van de Zaanstreek.

Laat je dus vrijblijvend informeren over het aanbod van WomenWants, eventueel maken we een vervolg afspraak zodat je in alle rust de trouwjurk van je dromen kunt passen wanneer het jou uitkomt. Je vindt WomenWants op de Westzijde 72 in Zaandam.

15 maart trouw info-markt

Womenwants staat op 15 maart wel op de I love Weddings informatie markt in het restaurant Aan Tafel op de Dam in Zaandam. Samen met een selecte groep locale ondernemers uit de trouwbranche informeren we je op een gezellige manier over de laatste trends en ontwikkelingen. WomenWants organiseert zelfs een een modeshow. Onder de deelnemers vindt je ondere andere een patisier, een weddingplanner, een trouwambtenaar en natuurlijk kun je een kijkje nemen in het het restaurant en feestruimte van Aan Tafel. Meer informatie over de Bruidsbeurs in Zaandam vindt je op de website van I love Weddings.