Nieuw: Communie jurkjes

2-1

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij ook communiejurkjes verkopen. Vanaf vandaag is het antwoord JA!!! We hebben lang moeten zoeken maar we hebben nu een leverancier met een leuke collectie en we kunnen nu eindelijk onze collectie communie jurkjes presenteren!

Vanaf nu staat er een extra kopje op onze website genaamd communie. Hier ziet u de nieuwe collectie communie kleding en accessoires. Jurkjes vanaf maat 116, schoentjes vanaf maat 34, prachtige haarstukjes en leuke accessoires alles in de traditionele kleur wit.

De communiekleding en accessoires zijn van het Deense merk Lilly. Dit merk maakt gebruik van mooie stoffen en levert hoge kwaliteit jurken voor een lage prijs.

Mocht u het perfecte jurkje er niet tussen zien staan? Geen paniek! Ook ons bruidsmerk Allure Bridal levert verschillende bruidsjurken in kindermaten. Ook deze jurken zijn van een goede kwaliteit en zijn te bestellen in bijna elke denkbare maat.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op: of stuur een mail naar [email protected] Dan maken wij samen de communie van uw dochter onvergetelijk.

[smart-photo]

[/smart-photo]