Ideeën om je trouwdag nooit te vergeten

Ideeën om je trouwdag nooit te vergeten

Je trouwdag.. Het is een erg belangrijke en vaak ook hectische dag. Alles moet tot in de puntjes perfect worden uitgevoerd en je hebt het hier zo druk mee, dat je soms even vergeet om te genieten. Maar dat is natuurlijk wel erg belangrijk op je trouwdag. Ook is het belangrijk dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. Daarom hebben wij een aantal ideeën bedacht om elke dag, wanneer je wilt even te kunnen nagenieten van je trouwdag. Hier volgen onze zelfbedachte ideeën:

  1. De Jolly Photobooth, dit is een fotohokje dat je kunt inhuren en kunt plaatsen op jouw gewenste trouwlocatie. Hier kunnen jij en al jouw gasten foto’s van zichzelf laten maken, met leuke teksten en/of zelfgekozen achtergronden. Uiteindelijk kunnen alle foto’s gezamenlijk in een fotoalbum worden geplakt en hier kan dan een leuk album van worden gemaakt. Dit geeft een leuke gelegenheid, om altijd nog even lekker te kunnen nagenieten van je trouwdag.
  2. Love Story, dit is een boek dat je gedurende je trouwdag langs kunt laten gaan bij alle gasten om hier iets liefs in te schrijven over jou en je aanstaande en wat hun wensen voor jullie toekomst zijn. Dit boek kun je erbij pakken en een leuke terugblik nemen op je trouwdag wanneer je wilt.
  3. Spotify Playlist, op vrijwel elke bruiloft wordt er muziek afgespeeld en dit is natuurlijk muziek die bij jou en je aanstaande passen. Het is erg leuk om de liedjes die er worden afgespeeld te verzamelen en hier een Playlist op Spotify van te laten maken.  Dit kun je altijd terugluisteren en hierdoor kun je blijven genieten van je trouwdag.
  4. Trouwbeloftes, elke trouwbelofte is erg speciaal en persoonlijk. Dit is een belofte die je je altijd wilt blijven herinneren en nooit wilt vergeten. Hierom is het leuk om de trouwbeloftes van jou en je aanstaande in te lijsten en een leuk plekje te geven in jullie huis. Zo kun je er altijd nog even naar kijken en het verliefde gevoel weer lekker naar boven laten komen.
  5. Decoratie, bij vrijwel elke bruiloft komt er wel bepaalde decoratie aan te pas. Ook het bruidsboeket of een corsage zijn voorbeelden van decoratie. Het is altijd leuk om zulke decoraties te bewaren. Laat je bruidsboeket bijvoorbeeld in drogen en bewaar het corsage op een mooi plekje. Elke keer wanneer je hier langs loopt, kun je weer even terugdenken aan je mooie dag.

Zo zie je dus dat er erg leuke ideeën zijn om nog heel lang van jouw trouwdag te kunnen nagenieten. Zorg er natuurlijk wel voor dat je op je trouwdag zelf ook lekker geniet! Dit gaat uiteraard het beste als alles goed is geregeld en als al het nodige aanwezig is. En laten wij nou net alles in huis hebben om van joúw trouwdag een droomdag te maken. Neem dus snel een kijkje op onze website of kom langs in de winkel!                                                                         https://www.womenwants.nl//