Hoe blijven mijn sieraden mooi?

Veel van onze sieraden zijn handgemaakt en zijn van perfecte kwaliteit, daar zorgt een goede kwaliteitsborging een selectieve keuze van onze leveranciers voor. Ondanks de gegarandeerde kwaliteit zijn de sieraden niet onverwoestbaar. Om een sieraad mooi en vooral heel te houden hebben we een aantal tips:

Slaap niet met een halsketting om; tijdens je slaap beweeg je onbewust je lichaam, hiermee kunnen extreem grote krachten op de kettinkjes komen te staan waardoor ze kunnen breken. daarbij is er ook nog een klein risico op verstikkingsgevaar.

Douche niet met je sieraden om; Shampoo, bodylotion en hard water zorgen ervoor dat je sieraden dof worden en glans verliezen. Ondanks dat veel van onze edelsteentjes en zirconia’s geklemd zijn wordt er sporadisch gebruik gemaakt van een sterke lijm. Deze lijm is echter niet bestand tegen de invloed van zeep en andere reinigingsmiddelen, pas ook op met parfum.

Reinig sieraden met beleid; gebruik lauw warm water om je sieraden schoon te maken, droog daarna je sieraden af met een zachte doek.

Bewaar sieraden in het bijgeleverde opbergdoosje of zakje; hierdoor raak je je sieraden niet kwijt en zijn de sieraden veilig opgeborgen

Zwemmen, sauna en sporten; Chloor, zout en zweet zijn funest voor de glans, onze tip is dan ook om de sieraden niet te dragen tijdens deze activiteiten.

Indien je deze simpele doch zeer belangrijke regeltjes in acht neemt weten wij zeker dat je heel veel plezier beleefd van je sieraden en behouden de sieraden het langst de mooie glans.