De Zaanse Cadeaubon – WomenWants doet mee

Zaanse-cadeaubon

De Zaanse Cadeaubon  is in te wisselen bij WomenWants

De gemeente Zaanstad heeft vanaf dit jaar De Zaanse cadeaubon in het leven geroepen.

Dit dient als opvolger van het landelijke ‘ mantelzorgcompliment’ .

Sinds dit jaar is het een taak van de gemeenten geworden om mantelzorgers duidelijk te maken dat de overheid hun inzet waardeert.

Zaanstad is op zoek gegaan naar plaatselijke ondernemers. Deze actie wordt gekoppeld aan cadeaubonnen die je bij bepaalde vestigingen in de gemeente Zaanstad kan besteden.

De bon is bedoelt voor iedereen die structureel voor een ander zorgt. Dit kan binnen of buiten het gezin zijn.  Hier worden natuurlijk wel de nodige voorwaarden aan gesteld. De bonnen zijn in te wisselen tot 31 oktober 2016.

Hoe kunt u zich aanmelden

Om deze waardering thuis te ontvangen, kunt u zich op www.swtzaanstad.nl/mantelzorg aanmelden.
U kunt dit doen tot en met 31 december 2015. De bon ontvangt u dan in november 2015 of januari 2016.

Uw mantelzorger bedanken?

Woont u in gemeente Zaanstad en wilt u uw mantelzorger bedanken door hem of haar aan te melden voor de cadeaubon? Dan kan dat ook! De mantelzorger moet wel minimaal 12 jaar oud zijn. U kunt hem of haar tot en met 31 december 2015 aanmelden op www.swtzaanstad.nl/mantelzorg.

Kijk voor meer informatie op:  Zaanse Cadeaubon

De Zaanse cadeau bon inwisselen bij WomenWants

Je kunt de Zaanse kadobon bij WomenWants gebruiken voor je aankoop van bruisslingerie, trouwringen, bruidsmode en sieraden. WomenWants is met 270 m2 de grootste bruidsmodezaak in de Zaanstreek en is dealer van bekende merken zoals Elsa Coloured Shoes, Poirier bruidslingerie, Trouwjurken en bruidsmode van Bridalstar, Allure Bridals en Lilly.   Daarnaast heeft WomenWants de betaalbare bruidsmode en trouwjurken van Bianco Evento opgenomen in haar assortiment.