Budget trouwen

Trouwen….. Veel mensen die dit woord horen, denken vervolgens gelijk aan het woord `duur´.                                       Dit komt omdat trouwen vaak het meest belangrijk is voor vrouwen en vrouwen willen vaak alles perfect hebben.

voordelig trouwenDus zo ook de bruiloft.. Maar zeg nou zelf.. Wie wilt nou er nou niet de droombruiloft die je altijd al voor ogen had?Je kunt wel raden dat hiervoor nogal een investering en dus ook nogal een vermogen nodig zal zijn. Dit is voor veel mensen een reden om niet te gaan trouwen, omdat zij bijv. krap bij kas zitten en hun geld liever willen besteden aan primaire levensbehoeften. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor deze mensen.. Want trouwen kan namelijk ook heel goedkoop! Wij hebben 5 tips om van joúw droombruiloft werkelijkheid te maken en dit allemaal binnen jouw gewenste budget. Hier komen ze:

  1. De bruidsjurk en het trouwpak, bruidsjurken zijn vaak circa €1000 en hetzelfde geldt voor trouwpakken. Dit is natuurlijk een groot bedrag, maar het hoeft niet zo duur te zijn. Neem een kijkje op het internet en ontdek duizenden goedkope bruidsjurken en trouwpakken of natuurlijk bij WomenWants daar heb je al trouwjurken vanaf € 145 voor een korte trouwjurk.
  1. De trouwlocatie, trouwen wil je natuurlijk het liefst op de perfecte locatie. Op een mooi landgoed of in een kasteel bijvoorbeeld. Vaak zijn dit soort locaties erg duur, terwijl dit helemaal niet nodig hoeft te zijn. Bruiloften kunnen ook ontzettend mooi zijn in een mooie grote tuin of op een mooi strand tegenoverstaand een goede prijs.
  1. De catering, men wilt vaak graag een perfecte bruiloft en wilt dit ook graag uitstralen, met name aan de gasten van de bruiloft. Er wordt dan gedacht dat dit alleen werkt door een uitgebreide catering voor de gasten klaar te laten staan. Hier denken wij anders over.. De gasten zijn aanwezig voor jou en je aanstaande en zien niets liever dan dat jullie beide aan het genieten zijn tijdens jullie bruiloft. Het is tenslotte jullie dag.. Houd de catering daarom beperkt en zorg alleen voor eten en drinken wat echt nodig is.
  1. De bruidstaart, men wilt vaak een grote bruidstaart waar iedereen van kan genieten. Deze bruidstaarten zijn vaak niet alleen groot en mooi, maar ook ontzettend duur. Kijk daarom goed naar andere taarten, zo is het bijvoorbeeld ook leuk om allemaal kleine taartjes uit te delen aan de gasten. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn en ten slotte kan iedereen hier ook evengoed van genieten.
  1. De uitnodigingen, op de perfecte bruiloft is iedereen aanwezig die je lief hebt, vaak als je één iemand uitnodigt, komt daar nog een hele aanhang bij. Dit is allemaal niet nodig, zorg dat echt alleen de belangrijkste mensen aanwezig zijn en geniet samen met hun van jullie dag. Ten slotte kan een bruiloft ook erg leuk zijn als het intiem is. Loop dus niet te hard van stapel met de uitnodigingen!

Kortom, trouwen hoeft helemaal niet onmogelijk te zijn, je kunt het jezelf zo goedkoop maken als je wilt!