Bijzondere bruidssuite

Als je aan een huwelijksreis denkt dan is Nieuw-Zeeland misschien niet het eerste land dat in je opkomt, maar dit prachtige land is een ideale plek om samen met je partner te genieten van bijzondere natuur en heel veel rust.

foto 1

Dit is Little Greenie, de naam verraadt het al een beetje, maar dit is het meest energiezuinige huis van Nieuw-Zeeland. Het is een huisje voor twee personen en is vooral bedoeld als bruidssuite.

Dit huisje staat in de Golden Bay, dat is een baai van het Nieuw-Zeelandse Zuidereiland.

Vanuit deze bruidssuite kun je genieten van een prachtig uitzicht over veel groen en de fel blauwe zee.

Little Greenie is een huisje dat helemaal op zichzelf staat en daarom kun je volop genieten van je privacy. Toch is er op foto 2het Zuidereiland een hele hoop te doen. Het Abel Tasman National Park is gelegen op het Zuidereiland. Een prachtig park met prachtige stranden en blauwe zeeën waar je naar zeehonden en dolfijnen kunt kijken. Je kunt genieten van de mooiste plekken in Nieuw-Zeeland.

foto 4

 

Dit prachtige huisje staat midden in de bergen, je kunt hier buiten in bad samen genieten van een prachtige zonsondergang met een glaasje wijn. De perfecte plek om de eerste  weken als getrouwd stel door te brengen.

foto 3

Little Greenie in de Golden Bay in

Nieuw-Zeeland is misschien wel een

van de bijzonderste plekken om op huwelijksreis naar toe te gaan. Dit huisje is vlakbij Nelson, een plaats waar onwijs veel activiteiten te doen

foto 5zijn. Je kunt hier duiken, surfen, paardrijden, zeilen en nog veel meer.

Het is even vliegen, maar dan ben je wel op een onwijs mooie plek.