Rauschmayer Trouwringen

Traditioneel handwerk gecombineerd met moderne techniek Dat zijn de nieuwe trouwringen van Rauschmeyer. Vanaf 2018 is WomenWants exclusief dealer en verkooppunt van dit Duitse merk trouwringen. De Rauschmayer trouwringen staan voor Duitse kwaliteit en precisie. De trouwringen worden sinds 1963 gemaakt in dit mooie familiebedrijf waar kwaliteit nog met hoofdletters wordt geschreven.

Over Rauschmayer

Liefde voor detail. het traditionele handwerk en het steeds maar weer innoveren in nieuwe technieken en trends maken de ringen van Rauschmayer echt bijzondere ringen. De collectie ringen bij WomenWants bestaat uit diverse stijlen  van klassiek tot modern. Het grote voordeel van de ringen van Rauschmayer is keuze uit de diverse edelmetalen en combinaties.  Wat ook de prijs van de ringen ten goede komt.

Collecties

11 collecties

De 11 verschillende collecties bieden iedereen wel een trouwring, van klassieke trouwring met een moderne twist tot multicolor ringen met een veelvoud aan briljanten.  De keuze is overweldigend. Maak een afspraak om de collectie te bekijken.