Over Womenwants

Leuk dat je komt kijken op deze website, een website met alles voor vrouwen en meiden van nu. Ik ben Chantal en heb deze website overgenomen, vroeger was het een website voor bruidsmode en daar ben ik gek op dus zal je regelmatig informeren over de laatste trends en ideeën over trouwen. Heb je vragen over die winkel, dan moet je niet bij mij zijn. Ik heb niks met die winkel te maken. Ik vond alleen de naam erg passend voor wat ik als vrouw wil.

Wie ben ik?

Ik ben dus Chantal, 33 jaar jong, dagelijks werk ik als klantenmanager bij een grote e-commerce aanbieder in Nederland. Ik zorg er voor dat je als klant met een glimlach op je pakketje wacht maar er ook voor zorgt dat die glimlach weer terug komt als het een keertje fout gaat. Ik doe dat trouwens niet voor het blauwe warenhuis wat alom bekend is vanwege zijn prettige glimlach en uitstekende klantenservice.

Ik woon samen met mijn vriend Thomas en met twee lieve poezen die zich met enige regelmaat met mijn werk bemoeien. Wonen doen we trouwens in Gelderland vlakbij Zutphen.

Waarover schrijf ik?

Ik reis graag, ik shop graag, ik kook graag en ik ben graag samen met vrienden onderweg. Kinderen is nog niet zo mijn ding daarover zul je op deze blog dan ook weinig vinden. Ik ben niet zo’n mamablogger of zo. Ik ben trouwens ook geen overdreven tuttebel. Dus geen make-up tutorials en andere fratsen. Het thema kleding en schoenen zal ik wel regelmatig aanspreken op deze blog. Ik ben gek op shoppen, en gek op schoenen en kleding. Volgens mijn vriend ben ik de enige vrouw ter wereld met een eigen schoenen kamer. Ik zal er vast nog wel eens een blog over schrijven.

Samenwerken met mij?

Samenwerken met mij kan op allerlei vlakken, ik schrijf een review, een leuk artikel of ik plaats een persbericht. Deze kun je altijd mailen. We werken wel eerlijk en transparant iets waar ik niet achtersta, zal ik niet delen op deze blog, politieke thema’s en bijbehorende discussies ga ik ook uit de weg. Daar zijn genoeg andere kanalen voor.

Bij sommige artikelen op deze site staan zogenaamde affiliate links, dat zijn links waardoor ik een klein beetje commissie krijg bij een aankoop. Daarmee kan ik dan de hosting van deze site betalen en natuurlijk af en toe eens een nieuwe laptop of een camera.