Snelle verzekerde levering  •  Echte winkel (270 m2)  •  Persoonlijke aandacht 

Ja, ik wil..

Wie zijn wij?

Wij zijn vier ondernemende vrouwen die weten wat zij willen en wat vrouwen willen. Enkele jaren geleden zijn wij ieder afzonderlijk gestart met een eigen onderneming.Daniela Gruber als edelsmid eigenaar van DeeGee's en WomenWants maakt exclusieve sieraden naar de wens van de klant.

***

 

Belle Lingerie

Het woord "Belle" betekend in het frans mooi. Belle lingerie verkoop sinds jaren de mooiste vintage/retro lingerie uit Engeland.

Sinds kort ook in Nederland ook lingerie van het merk Kiss Me Deadly, prachtige lingerie van zeer goede kwaliteit en heel mooi materiaal.

***


Radka Kuijpers eigenaar van Murrina verkoop sieraden van het merk ANTICA MURRINA Venezia. Murrina is de eeuwenoude traditie  van de Venetiaanse glasindustrie, bekend en gewaardeerd over de hele  wereld. Deze industrie, ontwikkeld op het eiland Murano bij Venetië, trekt elk jaar vele miljoenen toeristen uit alle continenten. Al Antica Murrina Venezia artikelen zijn handgemaakte en unieke kunststukken.

***

Samen zijn wij op het idee van WomenWants gekomen. Een vrouwenportaal met alles wat vrouwen willen. Op dit moment bieden wij u op onze webshop trouwringen, sieraden, horloges en lingerie aan. Binnenkort zullen er ook tassen en designerkleding op onze webshop te vinden zijn. Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zal u hierover binnenkort geïnformeerd worden.


Er wordt gewerkt met professionele consulente/deskundige en gerenommeerde bedrijven die al jarenlang ervaring hebben in de desbetreffende branches. Door middel van een strenge selectie mogen zij hun producten via WomenWants verkopen. Hierdoor kunnen wij u hoogwaardige-, exclusieve-, unieke artikelen aanbieden.

Wij wensen u heel veel plezier op onze webshop......

WomanWants .......we have what you want.