Snelle verzekerde levering  •  Echte winkel (270 m2)  •  Persoonlijke aandacht 

Ja, ik wil..

Aangemaakt op
Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Een bruiloft plannen is voor vele een hele hectische ervaring. Alles moet tot in de puntjes zijn geregeld, het moet tenslotte de mooiste dag van je leven worden! Nu zijn er veel dingen die jij moet aanschaffen en regelen voor jouw bruiloft. Hieronder vind jij de 14 Must-haves voor jouw bruiloft!Lees meer
Geplaatst in Tips Trouwjurken door Nimmaly

Ringkussen knopen

02-04-2015 14:10

Ringkussen
Je hebt overal al aan gedacht. Je hebt de perfecte jurk gevonden, je aanstaande heeft zijn pak, de locatie is geregeld en jullie hebben een prachtige set ringen uitgekozen.

Lees meer

Tags:

Geplaatst in Tips door Nimmaly

Oorbellen steken

02-04-2015 10:03

WomenWants heeft wat nieuws! Vanaf nu kun je ook terecht voor het steken van nieuwe oorgaatjes! Steken? Ja, wij schieten niet meer maar steken. Het steken van oorbellen is geluid- en vrijwel pijnloos.

Lees meer

Tags:

Geplaatst in Tips door Nimmaly

Fel blauw, geel, rood, bruin.. Je kent het wel, je hebt bijna alles al geprobeerd qua oogschaduw. Je staat al uren voor de spiegel, veel langer dan verwacht voor dat avondje uit. Zo vaak je make up er op gedaan en er weer afgehaald, nu denk je ”I look like a panda…” Je vraagt je nu af: Welke oogschaduw past er nou bij mijn kleur ogen? Wij geven je een paar tips!

Lees meer
Geplaatst in Tips door Serivce
Aangemaakt op
Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)