De Novias collectie van Selmark

Eindelijk, daar was het dan! Het pakket waar we zo lang op gewacht hebben. De nieuwste collectie van Selmark is eindelijk binnen. Het is de eerste keer dat wij het merk Selmark gaan verkopen.

Selmark heeft namelijk het grootste assortiment aan trouwlingerie van heel Spanje. Selmark biedt prachtige kwaliteitslingerie. Het merk staat bekend voor zijn comfortabele, functionele pasvorm, ideaal voor elke vrouw. De nieuwste collectie van Selmark heet ‘Novias’. Novias is het Spaanse woord voor Bruid. De collectie bestaat uit allemaal bruidslingerie. Selmark presenteert een collectie van zijn beste kant met de best ontworpen lingerie speciaal voor jouw grote dag. De collectie bestaat uit veel kant en romantische prints. Ons favoriet is toch echt het ‘Valentina’ torselet. Het torselet bestaat geheel uit kant met baleinen.

Selmark staat altijd voor kwaliteit. Selmark wordt verkocht in meer dan 25 landen over de hele wereld. Het team van Selmark  bestaat uit een tiental vakmensen met passie voor lingerie. Selmark voert kwaliteitscontroles uit op hun producten. Dit is een manier om te kunnen garanderen dat de stukken geen defecten vertonen. Bij Selmark denken ze niet alleen maar aan nieuwe technologieen maar letten zij ook heel erg op het milieu door gebruik te maken van niet schadelijke stoffen en materialen. Schadelijke materialen zoals terpentine of chemische stoffen worden niet gebruikt. Ook handig om te weten is dat Selmark gebruik maakt van een systeem van milieuviendelijke verpakkingen van Eco materiaal. Het afval van Selmark wordt gerecycled of verbrand. De producten worden daarom ook geleverd in een speciaal ontworpen eco materiaal doosje.

Selmark is ook bezig met een bad collectie. Wanneer deze collectie in de winkels verschijnt is nog niet bekend. Uiteraard zullen we jullie daar mee over informeren. Hieronder vind u een deel van de collectie op onze website of in de winkel in Zaandam:

[smart-photo]

[/smart-photo]