Snelle verzekerde levering  •  Echte winkel (270 m2)  •  Persoonlijke aandacht 

Ja, ik wil..

Kousen

Nylonkousen en hold-ups zorgen ervoor dat je benen er altijd op zijn mooist uitzien, bekijk de zeer uitgebreide collectie kousen van Gio, Falke en Cervin.

Falke heeft de perfecte kousen voor de beginnende kousendraagster en zijn daarom zeer geschickt voor elke bruid en zijn in verschillenende Denier te bestellen.

Gio Fully Fashioned Nylonkousen ook wel naadkousen genoemd. De echte Fully Fashioned Nylonkousen zijn gemaakt van 100% nylon, zonder rek en worden door originele Reading machines uit 1950 geproduceerd. Deze echte Nylons worden nauwkeurig vervaardigd met ca. 15 stuks per uur. Van het merk Gio hebben wij Point Heel Nylonkousen met een versterkte gedeelte bij de hiel en tenen ( ook bekend als French Heel) of alleen met een versterkte voet, echte naad en afgewerkte boord met opening. Het versterkte gedeelte loopt van de hiel toe naar een punt. Ze zijn gemaakt van 100% nylon en 15 Denier.

Cervin biedt het beste van het beste in klassieke Franse kousen. Met meer dan 50jaar ervaring verzekert Cervin u van zowel de traditie en kwaliteit.

 


Maak op de linker kant een selectie om alle producten te zien.

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3