Hoe trek ik een torselet aan?

selmark valentina

Wij krijgen regelmatig de vraag van klanten, hoe trek ik een torselet aan of klanten kopen online een torselet en bellen dan op dat zij het torselet niet goed zit.  De meest gestelde vragen hebben we verzameld en een instructievideo gemaakt met een korte handleiding, hoe je een torselet aantrekt (en weer uittrekt).

Waarom een torselet in onze winkel kopen en niet online?

Uiteraard is het mogelijk om bruidslingerie online te bestellen. Bij de merken Lingadore, Dacapo, Selmark kan dit omdat wij zodra wij je bestelling ontvangen een matenmail sturen om te kijken of je de juiste maat heb besteld.

Bij het merk Flattering Me raden wij dit niet aan omdat dit torselet een maatproduct is. De juiste pasvorm is afhankelijk van 10 maten en het is onmogelijk om deze juist te meten.

Wij begrijpen dat niet iedereen in de omgeving van Amsterdam woont en dat sommige bruidjes een langere rit naar Zaandam hebben. Maar net zoals met een trouwjurk en de trouwringen geldt het, je moet het zien, passen en voelen.

In onze winkel geven wij advies of de door jou gekozen bruidslingerie onder DE jurk past en de juiste pasvorm heeft voor je figuur.

Misschien hoef je helemaal geen torselet te dragen maar is een wingbra met een mooie slip/hipster/string een betere oplossing.

Ook is het onmogelijk om alleen het torselet te passen. Je heb ALTIJD een tweede persoon nodig om het torselet aan de achterkant te sluiten. In onze winkel in Zaandam nemen wij de tijd en wij geven advies hoe een torselet op juiste wijze aangetrokken wordt zodat deze het juiste effect geeft.

Combineer de afspraak eventueel met een bezoek aan Amsterdam of de Primark in Zaandam. Veel klanten bekijken dan ook meteen onze zeer grote collectie trouwringen. Uiteraard hebben wij een afgeschermde ruimte waar de bruid de lingerie kan passen zonder dat de toekomstige partner deze ziet. Dit duurt maar een half uur langer.

Twijfel je welke lingerie geschikt voor je is? Neem dan contact met ons op.

Handleiding torselet from WomenWants on Vimeo.

Mocht je ondanks onze instructievideo meer uitleg nodig hebben, neem dan contact op met een van onze lingeriespecialistes.