Miss Legal – nieuwe samenwerking

miss legal

 

Jullie hebben besloten om te gaan trouwen. Gefeliciteerd!

En drukke maar leuke tijd breekt aan. Waneer gaan jullie trouwen en waar? Het pak de jurk en natuurlijk de trouwringen moet worden uitgezocht.

Wie nodigen jullie uit en jullie gaan het budget bepalen. Veel bruidsparen zijn een half tot anderhalf jaar bezig met de voorbereidingen.

Er wordt heel veel aandacht aan van alles geschonken maar helaas wordt vaak een heel belangrijk punt  vergeten.

Samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, testament….  niets is vanaf het moment dat jullie elkaar het “JA-woord” hebben gegeven automatisch geregeld.

Via een bruidsbeurs zijn wij in contact gekomen met “Miss Legal”en hebben besloten om met “Miss Legal” samen te werken.

Wij hebben Karina Holwerda gevraagd om regelmatig een bericht op onze blog te schrijven over wat er nog meer bij komt kijken als jullie gaan trouwen.  Bezoeken jullie ons in ons atelier of bestellen jullie iets online en willen jullie meer info? Vraag dan naar de flyer van Miss Legal.

 

Wie is Miss Legal?

Juridisch advies van en voor vrouwen? Miss Karina Holwerda  heeft “Miss Legal” opgezet omdat zij iedere vrouw kennis, tools en knowhow wilde geven om sterker en zelfverzekerder te worden. Zij gelooft dat het positieve impact heeft op de economische zelfstandigheid en onafhankelijkheid van iedere vrouw. Vanuit “Miss Legal” begeleidt zij vrouwen bij het starten en beschermen van een eigen onderneming en het bouwen van een merk. Karina heeft Rechten en Marketing gestudeerd aan Universiteit Leiden en Law, Leadership en Management aan Universiteit Nyenrode. Daarnaast was zij gastdocent en business coach aan de Haagse Hogeschool in het vak Ondernemen & Innoveren. Karina verzamelt graag talentvolle en sterke professionals die net als zij vrouwen willen helpen en empoweren.

Gaan jullie trouwen en willen jullie v.t.v. de zaken goed regelen? Neem dan contact op met “Miss Legal” via de Website.