Snelle verzekerde levering  •  Echte winkel (270 m2)  •  Persoonlijke aandacht 

Ja, ik wil..

Klantenservice

Bestelling wijzigen of annuleren

(Let op dit geld niet voor trouw, partner en verlovingsringen, hiervoor gelden andere voorwaarden)

Wilt u een reeds geplaatste bestelling wijzigen of annuleren? Geen enkel probleem, neemt u zo snel mogelijk 

contact

 met ons op.

Is uw bestelling/order reeds onderweg dan kunt u het pakket weigeren bij de postbode, zodra de bestelling weer bij ons is aangekomen nemen wij contact met u op.

 Het annuleren of actief weigeren van een bestelling is gratis. Heeft u een pakket eenmaal geaccepteerd bij de postbode, dan zijn de verzendkosten bij een retourzending voor uw rekening. Verzend uw pakket altijd aangetekend en vraag om de track en tracé code zodat u kunt volgen waar uw pakket is.

Betaalmogelijkheden

iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij de ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Fortis of de Friesland Bank? Dan kunt u gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. Na het afronden van de bestelling wordt u doorgestuurd naar een beveiligde pagina van uw bank waar u de betaling afrond.


Vooruitbetaling

U heeft ook de mogelijkheid om het bedrag vooruit te betalen. U ontvangt na het invoeren van uw bestelling een e-mail met het orderbedrag. Zodra wij het volledige orderbedrag op onze rekening hebben ontvangen bevestigen wij u dit per e-mail.Houdt u rekening met een verwerktijd van circa drie werkdagen. Vermeldt bij de overboeking uw naam en ordernummer. Betaling zonder deze gegevens kunnen niet worden verwerkt. De bankgegevens van WomenWants vindt u hier


Kortingbon

Uw kortingsbon kunt u tijdens het bestelproces inwisselen. Zodra u in het winkeltasje de code invult wordt automatisch het bedrag van de kortingscode van het aankoopbedrag afgetrokken. De kortingscode is niet te gebruiken voor reeds afgeprijsde artikelen. Een kortingsbon is niet inwisselbaar tegen contact geld. Houdt u er rekening mee dat u bij het retourneren van uw zending welke voor een deel is aangeschaft met kortingsbonnen het tegoed komt te vervallen. Er vindt dan ook geen restitutie plaats. Wel kunt u het tegoed laten bijschrijven op een nieuwe kaart indien het bedrag hoger is van € 25,=.


Rembours verzending

WomenWants.nl verstuurt ook onder rembours, helaas zijn wij echter genoodzaakt om de extra kosten die dit met zich meebrengt aan u door te berekenen. WomenWants behoudt zich het recht om rembours zendingen te weigeren zonder opgave van redenen. Trouwringen en artikelen van persoonlijke aard zoals bruidslingerie worden niet onder Rembours verzonden.


Cadeauservice

Wilt u iemand graag een cadeautje sturen, als verrassing of omdat u er zelf niet kan zijn? Dan is onze cadeauservice wat voor u! Klik bij het bestellen simpelweg op "het is een cadeautje!" en vul de benodigde informatie in. U kunt zelfs een persoonlijk bericht meesturen! Wij sturen het sieraad, feestelijk verpakt, naar de gelukkige ontvanger. De cadeauservice werkt precies als de normale bestelprocedure, alleen vul je een ander afleveradres in, in het daarvoor bestemde gedeelte van het bestelformulier. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Hou wel rekening van een minimum levertijd van drie werkdagen.


BTW

Alle bedragen op onze website zijn inclusief BTW.

 Garantie

Op onze horloges heeft u 24 maanden fabrieksgarantie.

Uitgesloten van garantie:

  Batterij.

 • Glasbreuk.
 • Kroon/ Schroef (let er altijd op dat uw schroef/kroon gesloten is tijdens het dragen).
 • Horlogeband (met uitzondering van uitgevallen steentjes tot drie maanden).

De garantie vervalt:

 • Wanneer u het horloge zelf opent.
 • Bij onjuist gebruik.
 • Bij waterschade (uitgezonderd waterdichte horloges, zie waterdichtheid).


Op alle andere artikelen heeft u zes maanden garantie. De garantie is niet van toepassing op natuurlijke slijtage van artikelen of beschadiging door ondeskundig gebruik. Wanneer het pakketje via standaard verzending verstuurd wordt, zijn wij niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketjes in de post. Wij raden u dan aan om het altijd aangetekend te verzenden en te vragen om de track en tracé codes. Mocht het sieraad beschadigd aankomen, dan valt dit onder de garantie. U dient dit wel binnen drie dagen te melden.

Voordat u een artikel retour zendt, moet u in het bezit zijn van een retour-nummer. U kunt een retour-nummer aanvragen via het

contactformulier

. Tevens ontvangt u een instructie voor verzending. U ontvangt een e-mail van ons na ontvangst van de goederen.

De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor uw rekening. Indien het onder garantie valt zullen wij de verzendkosten aan u terugstorten. De kosten voor het terugzenden nemen wij voor onze rekening.

Ruilen en Retourneren

14 dagen afkoelingsperiode

Bij WomenWants kunt u uw aankoop binnen 14 dagen ruilen of retourneren vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze periode mag je het product bekijken, beoordelen en/of passen tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Controleer alsublieft na ontvangst van uw bestelling of de artikelen onbeschadigd en compleet zijn geleverd. Is dat niet het geval neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Via het 

contactformulier

Spelregels Retourneren ben je niet tevreden over het artikel dan kun je het retourneren, Dit geldt ook voor actie artikelen en artikelen uit de opruiming/sale. Je kunt de artikelen retourneren :
 • binnen de zichttermijn van 14 dagen
 • als het artikel compleet is en niet gebruikt.
 • in de -voor zover redelijkerwijs mogelijk originele staat en fabrieksverpakking.

Het is belangrijk dat de (het) artikel (en) compleet en ongebruikt zijn, we verzoeken u de verpakking zo voorzichtig mogelijk te openen om de producten te bekijken, en indien mogelijk het verpakkingsmateriaal zo goed en zo kwaad als het kan mee terug te sturen met uw retourzending  Eventuele etiketten mogen niet beschadigd of verwijderd zijn. Beschadigde of gebruikte producten komen niet in aanmerking voor ruiling of restitutie. Voordat u een artikel retour zendt, moet u in het bezit zijn van een retour nummer. U kunt een retour nummer aanvragen via het

contactformulier

Uitzonderingen WomenWants

   producten die overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast/gemaakt (zoals trouwringen)

 

  Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn (beenmode en oorsieraden) verzegelde producten
Let op! diverse artikelen (zoals horloges en lingerie) hebben bescherm folies en labels. Indien deze verwijdert zijn kunnen wij het artikel helaas niet meer ruilen. Wij verzoeken u dan ook uitdrukkelijk deze folies pas te verwijderen als u zeker weet dat u het artikel wilt behouden.
Het artikel dient in originele staat, ongedragen, met labels er nog aan  en indien mogelijk met originele verpakking  te worden teruggestuurd. Uit hygiënisch oogpunt verzoeken wij je tijdens het passen van strings en slips je eigen ondergoed eronder aan te houden.
Wij adviseren u voordat u bestelt uw maat goed op te nemen en eventueel een bh aan te passen van het merk dat u wilt bestellen. Zo voorkomt u dat u de verkeerde maat besteld en zo kunnen wij het aantal omruilingen zo laag mogelijk houden. 

De afkoelperiode geldt niet voor producten die:

 • Speciaal voor de consument gemaakt zijn, zoals trouw, partner en verlovingsringen waar u zelf de maat, kleur en andere opties uitzoekt. 
 • Eenmalige aanbiedingen zoals actieproducten.
 • Producten die in ons atelier zijn gekocht.

KOSTEN IN GEVAL VAN HERROEPING Trouw, partner en verlovingsringen

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de volgende kosten van voor zijn rekening. 

 • Bij annulering van de overeenkomst door de consument mits deze nog niet in productie zijn is deze een schadevergoeding verschuldigd van 30% van hetgeen de afnemer bij de levering van de overeenkomst had moeten betalen, tenzij partijen bij het sluiten van de overeenkomst anders zijn overeengekomen. 
 • Een annulering van de overeenkomst door de consument op het moment dat zij in productie zijn genomen is deze een schadevergoeding verschuldigd van 100% van hetgeen de afnemer bij de levering had moeten voldoen.
 • Indien de consument een bedrag betaald heeft en bijde partijen zijn een annulering overeengekomen zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen. 

De afkoelperiode geldt niet voor producten die:

 • Speciaal voor de consument gemaakt zijn, zoals trouw, partner en verlovingsringen waar u zelf de maat, kleur en andere opties uitzoekt. 
 • Eenmalige aanbiedingen zoals actieproducten.
 • Producten die in onze winkel zijn gekocht.


Stappenplan ruilen retourneren (Let op dit geld niet voor trouw, partner en verlovingsringen, hiervoor gelden andere voorwaarden. )

Om uw ruiling of retour zending zo goed en spoedig mogelijk op te lossen vragen wij u om onderstaand stappenplan aan te houden. Op deze manier voorkomen we de meeste problemen.


1. Meldt via het contactformulier dat u een artikel retour wilt sturen. Vermeld hierbij uw naam en ordernummer.

2. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek met instructies voor verzending.

3. Na ontvangst van uw zending, sturen wij u een ontvangstbevestiging via mail.

4 . Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug, afhankelijk van uw wens.

Is uw artikel defect? Lees dan eerst Garantie en defecten.


Kosten

De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor uw rekening. Stuur het artikel wel aangetekend terug en bewaar het verzend bewijs goed.

 

Verzending en Levertijden

Levertijd

Indien het product bij WomenWants/leverancier op voorraad is leveren wij binnen 72 uur. Vraag bij trouw, partner en verlovingsringen naar de levertijd. Deze artkelen hebben een andere levertermijn.
Houdt u bij lingerie rekening met een leveringstermijn van enkele dagen tot drie weken, afhankelijk van de beschikbaarheid van het model, kleur en maat. Dit is een gemiddelde gebaseerd op tijd die wij gemiddeld nodig hebben om een bestelling af te verwerken het is geen garantie. Voor de leveringstermijn van de lingerie kunt u contact opnemen  via ons contact formulier Wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op over de verwachte levertijd.
Om de verzendkosten voor u laag te houden hebben wij voor u de volgende mogelijkheden:
WomenWants verzend per PostNL pakket service en Mikropakket. Bij betaling via iDeal is de verwerking het snelst. Bij vooruitbetaling kan het 1-3 dagen duren, voordat uw betaling bij ons binnen is.
Indien een artikel onverhoopt niet bij ons op voorraad is en wij kunnen u niet binnen zeven dagen leveren ontvangt u van ons een mail met de juiste levertijd.

Verzendkosten

Bij een bestelling onder de € 139.00 betaalt u € 4,95 voor het verzenden binnen Nederland, vanaf € 139.00 wordt uw pakketje gratis verzonden. Verzending naar Belgie en Duitsland onder de € 99,00 betaalt u € 8,95, vanaf € 199,00 wordt uw pakketje gratis verzonden. Verzending buiten de EU is mogelijk, vraag hiervoor de verzendkosten via het 

contactformulier

 op.
Indien uw bestelling retourneerd dan behoud

WomenWants.nl

 het recht om de verzendkosten/administratiekosten volledig in rekening te brengen.  Ook in het geval dat u geen verzendkosten heeft betaald.

Volgen van uw bestelling

Zodra het pakje door ons wordt verstuurd krijgt u van ons een e-mail met de track tracé code. Met deze code en link in de e-mail  kunt u uw bestelling volgen. Pakketten worden over het algemeen later op de dag geleverd dan de brievenbuspost.
Het kan voorkomen dat na het klikken op de link u de melding krijgt “Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie” . Deze melding kan voorkomen als PostNL het pakje nog niet heeft verwerkt, over het algemeen is de status de volgende dag wel op te vragen.
Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft de bestelling nog steeds niet ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Vermeld u hierbij dan uw ordernummer.


Datum op verzoek?

Wilt u uw bestelling op een andere datum uitgeleverd hebben geeft u dit dan aan in uw e-mail aan onze klantenservice onder vermelding van uw naam en ordernummer. Wij kunnen echter niet garanderen dat de levering ook op die dag plaatsvindt.


Indien u niet thuis bent

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet thuis bent als het pakketje wordt bezorgd. In dit geval wordt het pakje de volgende dag door PostNL nogmaals aangeboden. Mist u ook deze levering dan kan het pakje afgehaald worden bij uw lokale postkantoor. In uw brievenbus vindt u een afhaal bericht van PostNL met deze gegevens kunt u het pakket ophalen, vergeet u niet uw legitimatiebewijs mee te nemen! Het pakje blijft voor u beschikbaar tot twee weken na aflevering.

Beschadigde pakketjes

Indien u een pakje aangeboden krijgt dat ernstig beschadigd of opengemaakt is adviseren wij u dit pakje niet aan te nemen. Indien u dit wel doet vervalt alle garantie en de verzekering. Dit kan soms vervelende gevolgen hebben.

Zet- en drukfouten voorbehouden

Ondanks dat alle teksten en prijzen op WomenWants met de groots mogelijke zorgvuldigheid worden geplaatst is het maken van een fout menselijk.

Privacy en veiligheid

WomenWants.nl hecht veel waarde aan de privacy van haar gasten en haar klanten, WomenWants.nl biedt haar klanten dan ook een beveiligde verbinding zodra u een bestelling plaats. Dit kun u zien aan de kleur van de adres balk. Bij elk bezoek aan WomenWants.nl herkent onze server geen gegevens, onze server kan geen e-mail adressen of andere persoonsgegevens achterhalen. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij - uw e-mailadres als u artikelen in uw winkeltasje of vragen plaatst op deze website; - uw e-mailadres als u dit aan ons kenbaar maakt; - alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie) De informatie wordt alleen intern gebruikt WomenWants.nl zal u gegevens nooit en te nimmer doorverkopen. Op Womenwants.nl gebruiken we cookies (een cookie is een kleine beetje informatie die een server naar de browser stuurt met de bedoeling dat deze informatie bij een volgend bezoek weer naar de server teruggestuurd wordt) - om uw voorkeuren/website instellingen te registreren; - om de inhoud en de presentatie van de site aan te passen op basis van uw browsertype of van andere informatie die door de browser verstuurd wordt. Womenwants.nl heeft verder enkele zekerheden ingebouwd om misbruik en onrechtmatig gebruik van de website te voorkomen.

Klachten

Mocht u niet tevreden zijn met de afhandeling van uw bestelling, uw retourzending, of iets anders wat onze aandacht dringend nodig heeft dan kunt uw via het 

contactformulier

 een klacht indienen. We zullen onze uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen.