Snelle verzekerde levering  •  Echte winkel (270 m2)  •  Persoonlijke aandacht 

Ja, ik wil..

Bruidsmode grote maten

WomenWants heeft een een grote collectie bruidsmode in grote maten, Een groot deel van de collectie is op bestelling leverbaar tot maat 50 en een kleiner deel kan geleverd worden tot maat 60. Dankzij goede afspraken met onze leveranciers is er ook veel keuze mogelijkheid in kleuren en zijn diverse aanpassingen mogelijk.

Samen met onze coupeuse en onze bruidsmode specialisten is de collectie  plus sizes samengesteld. De collectie bestaat zowel uit korte trouwjurken en lange bruidsjurken maar ook broekpakken. Het leuke aan de collectie grote maten trouwjurken is de variatie, en de mogelijkheid om zelf iets te creëren. Waarbij we natuurlijk rekening houden met je postuur en waar ondersteuning wordt aangeboden op de plekken waar het nodig is.

Samen zorgen we ervoor dat jij het stralend middelpunt bent op je bruiloft, dankzij onze jarenlange ervaring in de bruidsmode weten wij als geen ander hoe de pasvorm en de keuze van de stoffen bij jou lichaam en postuur past.

Ook bruidslingerie is bij ons leverbaar in grote maten. Omdat wij merkte dat de huidige bruidslingerie welke in Nederland verkrijgbaar is niet voldoende steun biedt bij een maatje meer hebben wij een speciaal torsåçelet uit Amerika geïmporteerd wat een uitgesproken goede pasvorm heeft voor een grotere cupmaat.

Bruidsmode in grote maten

 Bruidsmode in grote maten vindt je in de winkel van WomenWants in Zaandam, waar je in de zeer ruim opgezette winkel welke beschikt over een XXL paskamer op je eigen gemak diverse trouwjurken kunt passen samen met ervaren bruidsmode specialisten.

 Eerlijk advies

WomenWants vindt het belangrijk dat je straalt zowel aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant.  Dankzij de grote collectie bruidsmode in een maatje meer is dat geen enkel probleem.

Tips voor bruidsmode in grote maten

  • kies voor een jurk met een V Hals,  en laat je decolleté op een mooie manier uitkomen
  • kies geen jurk met horizontale lijnen, deze maken je vaak wat breder
  • kies voor een A-lijn jurk,  deze legt de details op de plekken waar je gezien mag worden
  • Vergeet strapless jurken, deze maken je schouders breed
  • Less is more,  Probeer de bovenkant van je jurk rustig te houden, veel parels en glimmers op het bovendeel trekken de aandacht naar de plekken die je eigenlijk niet in de aandacht wilt hebben.

 

Wil je meer weten over de collectie grote maten bruidsmode  of wil je een keertje komen passen? Neem gerust contact met ons op 075-2600004 of mail ons