Snelle verzekerde levering  •  Echte winkel (270 m2)  •  Persoonlijke aandacht 

Ja, ik wil..

Contact informatie / Winkel

womenwants zaandam

Contact

Onze Winkel in Zaandam

Bruidsjurken, trouw- en verlovingsringen, bruidslingerie, accessoires, dat alles onder één dak. Het totaalpakket voor een perfecte bruiloft, daarvoor kun je bij ons terecht. Maak van je trouwdag een echte droomdag! 

Onze jaren lange ervaring heeft ons geleerd dat het persoonlijk passen van (bruids) lingerie, trouwjurken en het voelen en zien van de trouwringen beter werkt. Speciaal voor onze klanten die graag persoonlijk advies in levende lijve beschikt WomenWants.nl over een winkel.

In Zaandam aan de Westzijde 72 midden in het gezellige winkelcentrum van Zaandam beschikt WomenWants.nl over een winkel van ruim 270 m2 trouwbleving waar u onder het genot van een lekkere kop koffie of thee een gedeelte van de collectie kunt bekijken en passen.

De hele winkel ademt trouwen en dat voel je als je binnenkomt. Het is echt een belevenis. Alles is in huis om van je bruiloft een top bruiloft te maken. Persoonlijke aandacht en service maken je bezoek compleet. 

WomenWants laat je hart sneller kloppen. De trouwjurken zijn net even anders en ook de trouwringen zijn niet standaard. Voor ieder is er wat wils en je slaagt altijd. Alles wordt tot in de puntjes geregeld voor een top bruiloft. De mooiste dag van je leven wordt ook echt de mooiste dag van je leven. WomenWants zorgt ervoor dat jouw dag een dag wordt om nooit te vergeten. 

Binnenkort trouwen? Kom langs bij WomenWants.

Post adres:
Womenwants.nl

Postbus 1002
1500 AA Zaandam

Winkel
Westzijde 72
1506 EG Zaandam
Openingstijden:
Maandag: alleen op afspraak
Dinsdag tot zaterdag: 10.00 tot 17.30

andere openingstijden op afspraak

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 075-26.00.004 laat gerust een bericht achter wij bellen u dan zo snel mogelijk terug of stuur een e-mail aan [email protected]