Tel af naar kerst met een adventskalender

Adventskalender Adventskalenders

nog maar een paar weken en de kerstboom kan weer worden opgezet en een bezoek aan een kerstmarkt wordt al vast gepland. Maar wat is er nu leuker dan alvast af te tellen naar de kerst met een adventskalender?

Een adventskalender is een traditie die buiten Nederland al heel wat jaartjes mee doet en pas sinds enkele jaren in Nederland populair is geworden. Vooral in Duitsland zag je bij de drogisterijen zoals de DM-drogisterij en de Müller vroeger al stapels met adventskalenders van de bekende cosmetica merken.

Van snoep tot slaapkamer

De meeste kalenders die worden verkocht zijn de adventskalenders met snoep en chocolade. Tegenwoordig heeft ieder bekend chocolademerk wel een eigen adventskalender zoals het bekende Tony Chocolonely. Achter de 24 deurtjes van de kalender vind je dan een heerlijk minireepje van de bekende chocolade uit Amsterdam.

Maar ook spannende producten voor de slaapkamer zie je steeds vaker terugkomen in een adventskalender. Zoals de EasyToys erotische adventskalender en adventskalenders van Sinful. Deze van origine Zweedse erotiekwinkel komt dit jaar met maar liefst zes verschillende adventskalenders voor in de slaapkamer. Dat worden dus hete nachten.

Tientallen beauty adventskalenders

Ook de cosmeticabedrijven komen ieder jaar met een nieuwe kalender. Het Nederlandse cosmetica merk Rituals zet ook in 2022 de traditie voort en komt met meerdere adventskalenders. Let op deze waren vorig jaar al in een paar weken allemaal uitverkocht. Ook de gebruikers van biologische cosmetica kunnen terecht bij 123 adventskalender voor leuke originele adventskalender vol met biologische producten.

Niet alleen nog maar voor vrouwen

Ook voor de heren komen steeds meer leuke adventskalenders op de markt. De kalenders zijn goed gevuld met cosmetica speciaal voor mannen. Het eerder genoemde Sinful heeft dit jaar een speciale erotische adventskalender op de markt gebracht.

Een nieuwe trend die vorig jaar is ingezet zijn de kalenders vol met verschillende soorten thee. Zoals het befaamde merk Pukka wat dit jaar met maar liefst drie kalenders vol thee tijdens de kerstdagen voor aangename geuren zorgt in menig woonkamer.

Plaats een reactie