Snelle verzekerde levering  •  Echte winkel (270 m2)  •  Persoonlijke aandacht 

Ja, ik wil..

Bruidsmode en Trouwjurken in Amsterdam

Op zoek naar een trouwjurk in Amsterdam? Maak dan eens een afspraak bij de Bruidsmode winkel WomenWants in Zaandam. Meer dan 200 vierkante meter met een grote keuze uit trouwjurken en accessoires voor de bruid. Samen met onze ervaren medewerkers helpen we je bij het vinden van je prachtige trouwjurk en de bijhorende accessoires.

Bij WomenWantsweet je zeker dat je slaagt de mooie trouwjurken zijn voor een groot deel leverbaar in grote maten en in meer dan 50 verschillende kleuren, aanpassingen aan de trouwjapon worden deels in eigen atelier verwerkt. Voor grotere aanpassingen werkt WomenWants samen met een ervaren couppeuse.

Heb je al een trouwjurk?  Dan ben je bij WomenWants ook aan het juiste adres voor bruidslingerie en trouwringen. Persoonlijk advies en een ongedwongen sfeer  met een uitstekende service staan hoog in ons vaandel.

Gewoon even komen kijken? geen probleem onder het genot van een lekker kopje koffie of thee praten we je bij  over onze uitgebreide collecties en de laatste trends in de bruidsmode. Je bent altijd welkom om een bruidsjurk of je bruidsmode te komen passen in Zaandam.  Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze bruidsmode specialisten.

Snelle levertijden bruidsmode

Een deel van de mooiste bruidsmode kan zeer snel worden geleverd, dus lange wachttijden dus voor spoedgevallen, direct even bellen met WomenWants voor een afspraak.

WomenWants werkt uitsluitend op afspraak en is op aanvraag ook buiten de gewone openingstijden geopend. Vraag vrijblijvend om meer informatie. of bel voor een afpsraak met 075-2600004

Hoe kom je bij WomenWants Bruidsmode in Zaandam?

Vanuit Amsterdam volg je de A10 naar het noorden richting Purmerend, op de A8 volg je de borden Zaandam Centrum, neem dus op de A8 de afrit naar de A7 richting Zaandam. op de Rotonde bij het ziekenhuis (Zaans Medisch Centrum) neem je de tweede afslag. Je gaat nu over de Zaan. Direct na de brug ga je naar links je bent nu op de Westzijde. WomenWants is gevestigd op nummer 72. Parkeren voor de deur is helaas niet mogelijk. Het beste parkeer je op de parkeerplaats 'Behouden haven' achter de supermarkt van Dirk van den Broek, loop door het kleine winkelcentrum en je bent op de Westzijde. Loop vanuit het winkelcentrum naar  rechts, richting de winkels. Womenwants is gelegen naast een telefoonwinkel en een fietsenmaker. 

Parkeren doe je het voordeligst op de behouden haven, ben je van plan langer dan 2 uur te blijven (wat wij wel adviseren bij een trouwjurk) koop dan voor € 6,- een dagkaart. Hiermee kun je de hele dag parkeren. 

Trouwjurk zaandam bruidsmode zaandam