Wat voor schoenen draag ik op mijn bruiloft?

De soorten schoenen voor de bruid? Er zijn er honderden schoenen, maar welke zijn nou geschikt voor wie?

bruidsschoenen

Wij werken samen met onze leverancier Elsa Coloured Shoes. Elsa levert niet alleen normale schoenen, maar kan ook de schoenen inkleuren. Dat doen ze aan de hand van een kleurstaal van bijvoorbeeld je jurk of een accessoire.

Als u zelf een lange dame bent, kunt u beter een laag hakje gebruiken, de meeste lange dames hebben namelijk moeite om op hoge hakken te lopen. Een voorbeeld van dit soort schoenen is bijvoorbeeld de Josephine. Prachtige satijnen pump met een lage hak van 5cm, ideaal toch!

Als u een kleine dame bent, kunt beter hoge hakken gebruiken, de meeste korte dames willen liever op hoge hakken lopen, vooral op hun trouwdag, omdat zij zich dan meer zeker voelen. Een voorbeeld van dit soort schoenen is bijvoorbeeld de Kelis. Een hippe, high heel met plateauzool. Ontzettend sexy en glamorous! De schoen is voorzien van een speciale foaming aan de binnenzijde (Soft Bliss) voor optimaal comfort. Deze hak is maar liefst 11 cm hoog!

Je moet de schoenen natuurlijk niet alleen naar je lengte bepalen, maar ook naar de vorm en grootte van de voet. Heb je smalle voeten? Dan kan je bijna alle schoenen aan van Elsa Coloured Shoes, maar het zit natuurlijk niet altijd even lekker. Met smalle voeten adviseren wij bijvoorbeeld de Caroline. Een hele vrouwelijke bruidsschoen met een enkelbandje voorzien van fijne glittertjes. Een heel elegant trouwschoentje met een hak van maar liefst 7,5 cm!

Heeft u wat bredere voeten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Cindy. Dit is een erg stoere en sexy pump, een echte high heel van maar liefst 11 cm. Deze loopt aan de voorkant niet in een punt maar in een ovaal en is voorzien van een speciale foaming aan de binnenzijde voor optimaal comfort!