De bruidsbeurzen

Beurzen Weddingfair

WomenWants staat zoals de meeste van jullie weten heel vaak op een bruidsbeurs. Maar wat moet er allemaal gebeuren voor zo een dag? Lees je mee?

Voorbereidingen

Voor de beurs zijn er veel voorbereidingen wat er moet gebeuren. Hier een stukje over hoe wij beginnen. Wat nemen wij mee? Wanneer beginnen wij met de voorbereidingen? Hoe staan wij op de beurs en waar gaan wij ons vooral op richten?

Wij beginnen meestal een paar weken van te voren met de voorbereidingen. We nemen een aantal trouwringen tablets mee, 2 poppen met prachtige jurken en natuurlijk de accessoires, zoals de tiara’s voor in de haren, de bruidsschoenen etc. Wij richten ons vooral op de trouwringen tijdens een beurs, omdat wij meestal 1 van de weinige zijn die trouwringen presenteert.

De beurs en onze stand12109302_1135553449792971_8666669400149541072_n

De beurzen van de Weddingfair beginnen meestal rond een uur of 11. Maar WomenWants is altijd om 8 uur al onderweg! De stand moet gebouwd worden, de trouwringen en accessoires moeten klaar gezet worden, de poppen moeten wij aankleden en noem het maar op!

11 uur ’s ochtends, de beurs kan beginnen!  De deuren gaan open en de eerste bezoekers zijn al binnen. We vinden het altijd erg leuk om WomenWants voor te stellen als bedrijf. Een bruidsbeurs is een leuke eerste kennismaking en geeft een goed beeld van de leveranciers in de trouwbranche.

Onze goudsmid en eigenaresse, staat meestal bij de accessoires en haar echtgenoot staat meestal bij de trouwringen. Daniela verteld vaak ook over de trouwringen, omdat zij echt alles weet over de trouwringen.

WomenWants is erg klantgericht en enthousiast tijdens zo een beurs. Wij maken van jou trouwdag jouw droom dag!

Afbouwen

17:00 uur, tijd om af te bouwen! We ruimen alles weer op, de poppen worden uitgekleed en deze bergen we weer op. De trouwringen, de accessoires etc. bergen wij op in de kisten die wij mee hebben. Als alles in de auto ligt is het tijd om te gaan, maar nee hoor, niet naar huis. Naar de zaak! Hier ruimen we alles weer uit en als dat gebeurt, dán is het tijd om naar huis te gaan.

Zo een beurs is erg vermoeiend, omdat je erg veel bezig bent. Maar wij vinden dat je als bedrijf toch wat over moet hebben voor je klanten. WomenWants heeft alles onder één dak en dat is nou wat ons anders maakt dan andere!