Bianco Evento trouwjurken

Trouwjurk Bianco

Nieuwe collectie Bianco Evento trouwjurken

Nu wij zijn verhuisd en maar liefs 270m2 trouwbeleving in ons bezit hebben, hebben wij eindelijk de ruimte om onze collecties te verbreden. Al eerder hebben wij bekend gemaakt trouwjurken van het merk BridalStar te gaan verkopen, een nieuwe collectie trouwjurken van Allure Bridal te hebben besteld en de collectie trouwringen van Collection Reush hebben wij uitgebreid. Nu hebben wij nog een leverancier gevonden die ons gaat helpen onze collectie bruidsaccessoires en trouwjurken (nog meer) te vergroten.

Onze nieuwe producten zijn van het merk Bianco Evento. Van dit merk verkopen wij binnenkort trouwjurken, onderrokken en overige trouwaccessoires. Bianco Evento komt uit Berlijn (Duitsland) en straalt klasse uit voor een lagere prijs.

De jurken van Bianco Evento zijn strak en modern. Juist omdat er niet veel poespas op zit, kun je met sieraden en accessoires jouw perfecte jurk creëren. Voeg bijvoorbeeld een mooie (kleurrijke) riem of een leuk bruidsjasje toe. De jurken variëren qua prijs van 140 tot 600 euro, wat prima te doen is voor zulke mooie trouwjurken!

Hieronder zie je een aantal foto’s van de nieuwe collectie jurken van Bianco Evento!
[smart-photo]

[/smart-photo]

Wil jij meer weten over de collectie van Bianco Evento?
Neem contact met ons op via [email protected]