Impressum

Vinmedia.at


Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met het algemene recht in overeenstemming met de wet zijn wij als dienstverlener niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment dat we kennis krijgen van een specifieke rechtsovertreding. Zodra we op de hoogte zijn van dergelijke juridische overtredingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. De respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gelinkte pagina’s werden op het moment dat ze werden gelinkt gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Er werd geen illegale inhoud gevonden op het moment dat de link werd gemaakt.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Zodra we op de hoogte zijn van wetsovertredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrechten

De inhoud en werken op deze pagina’s die door de exploitant van de website zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze website zijn niet toegestaan.

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name inhoud van derden is als zo gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als we juridische overtredingen vaststellen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.